Telefonní číslo +420 722 086 304

Penzion Minor ubytování České Budějovice Oblíbené

Penzion Minor České Budějovice patří mezi v Jižních Čechách mezi levné penziony ve městě a v okolí, výhodou je dopravní dostupnost, možnost uzavřeného parkování pro osobní automobily a využití garáže pro jízdní kola a motocykly. K dispozici Vám bude restaurace, kde jsou podávány chutné snídaně dle vlastního výběru. Ubytování je poskytováno za nejlepší ceny v Českých Budějovicích.

Ubytování se psy, nebo s jinými domácími mazlíčky je akceptováno, ale pobyt je možný pouze po předchozí dohodě s recepcí penzion Minor České Budějovice.

Levné ubytování se nachází v tiché části, nedaleko centra města a výstaviště České Budějovice, ve Školní ulici č. 8, poblíž kolejí VŠTE, pivovaru Budvar a firmy Robert Bosch, skvělá a výhodná dopravní dostupnost s možností volného i uzavřeného a kamerami se záznamem střeženého parkování. Penzion Minor České Budějovice je vzdálen cca 50 m od stanice MHD.

Řadíme se mezi nekuřácké penziony v Českých Budějovicích a okolí, k pobytu nabízíme komfortní prostorný dvoupokojový apartmán pro 1 – 4 osoby a různé druhy pokojů: Jednolůžkové, dvoulůžkové, třílůžkové a čtyřlůžkové.

Ubytování v soukromí České Budějovice Vám nabídne skvělou snídani v restauraci a uzavíratelné monitorované parkoviště.

Penzion Minor České Budějovice, ubytování hotelového typu, v příjemném a klidném prostředí.

Veškeré pokoje i apartmán v penzionu České Budějovice jsou kvalitně vybaveny samostatným sociálním zařízením, sprchou, plochou LCD televizí se satelitním příjmem, velkým přenosným ventilátorem a chladničkou.

Ubytování v Českých Budějovicích Vám v některých pokojích zpříjemní kuchyňka s mikrovlnnou troubou, varnou konvicí a potřebným nádobím. Rychlé připojení k Wi-Fi internetu je v celém ubytovacím zařízení Minor České Budějovice zdarma.

Aby bylo Vaše ubytování v penzionu Minor České Budějovice co nejbezpečnější, provádíme maximální opatření proti možnosti přenosu infekčního onemocnění. Kromě neustálé důkladné desinfekce všech pokojů i celého objektu ubytování jsme pro Vás připravili pokoje, do kterých je vstup přímo ze zahrady penzionu.

Kvalitně vybavené a perfektně vydesinfikované pokoje mají své samostatné vchody, vlastní koupelnu a WC, rychlý Wi-Fi internet, chladničku a plochou LCD - SAT televizi s rádiem. Nesdílíte s nikým žádné společné prostory, tudíž v ubytování nepřicházíte s nikým cizím do přímého kontaktu v uzavřeném prostoru.

Levné krátkodobé i dlouhodobé ubytování v Českých Budějovicích poskytuje za přijatelnou cenu kvalitní ubytovací služby, důsledně dbá na každodenní pečlivý úklid, pokoje i celý objekt je nepřetržitě udržován v naprostém pořádku a čistotě, včetně stále upravené zahrady.
Ubytování České Budějovice připravuje kvalitní snídaně dle vlastního výběru ze šesti druhů snídaňového menu od 7.00 do 10.00 hodin. V restauraci je možné bezdrátové připojení k Wi-Fi internetu.

Levné ubytování patří mezi levné penziony v Českých Budějovicích a okolí v oblasti Jižní Čechy.

Podrobnosti

  • Adresa
    Školní 8, České Budějovice, 37010
  • Telefon
    387314949
  • E-mail
  • WWW
  • Cena
    490 Kč
  • Zobrazení
    41691
  • Vloženo

Copyright © 2014 vykup-tvrdokovu-olomouc.cz // Katalog www stránek - Katalogy

Kovy.cz

Výkup tvrdokvu po celé České republice do 24 hod, neváhejte nás kontaktovat: info@kovy.cz, +420 722 086 304  

Litujeme, ale tato stránka neexistuje...

404

Je nám líto, ale stránka kterou se chystáte navštívit není na uvedené adrese dostupná.

přidat inzerát zdarma